۱۳۹۹ يکشنبه ۲ آذر چاپ
برای کاهش مصرف آب و حفظ محیط زیست فولاد مبارکه انجام شد؛

بهره‌برداری از پروژۀ ایستگاه پمپاژ و خط انتقال پساب زرین‌شهر

بهره‌برداری از پروژۀ ایستگاه پمپاژ و خط انتقال پساب زرین‌شهر

اقتصاد میهن: به‌منظور صرفه‌جویی در مصرف آب و استفادۀ مجدد از پساب‌های شهری و همچنین پیشگیری از سرریز پساب‌های شهری که آلودگی‌های زیست‌محیطی و رودخانۀ زاینده‌رود را در پی داشت، پروژۀ احداث شبکۀ جمع‌آوری و انتقال پساب شهرستان زرین‌شهر پس از اتمام عملیات احداث و آماده‌سازی، مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

مدیر اجرای پروژه‌های انرژی و سیالات شرکت فولادمبارکه اصفهان، با اعلام این خبر، گفت: با توجه بـــه مشکلات خشــکسالی و کــم‌آبـــی رودخانه زاینده رود و همچنیـــن در راستای تعهد به مسئولیت‌های اجتماعی شرکت فولاد مبارکه، انجام مطالعات مربوط به تعیین منابع پایدار آب و برطرف کردن مشکلات آب شرکت به لحاظ کمّی و کیفی در دستور کار ناحیۀ انرژی و سیالات و این واحد قرار گرفت.

علیرضا استکی توضیح داد: به همین منظور قراردادی میان فولاد مبارکه و شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با موضوع خرید پساب‌های شهرستان‌های مبارکه و لنجان منعقد شد و طبق آن،طی حدود ۳۰ سال حدود ۵۰۰ میلیون مترمکعب پساب تحویل فولاد مبارکه می‌ شود که این اقدام علاوه بر تأمین بخشی از آب مورد نیاز فولاد مبارکه، کمک زیادی به رفع آلودگی‌های محیط زیستی شهرهای اطراف خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه این پساب‌ها پس از جمع‌آوری، در چهار تصفیه‌خانۀ شهرهای زرین‌شهر، مبارکه، صفائیه و ورنامخواست تصفیۀ اولیه شده و سپس به تصفیه‌خانۀ آب فولاد مبارکه (PU۱۳) انتقال داده می‌شوند، ادامه داد: انتقال پساب‌های شهرهای مبارکه، صفائیه و ورنامخواست از سال ۹۷ شروع شد و در حال حاضر نیز احداث ایستگاه پمپاژ و خط انتقال پساب زرین‌شهر به پایان رسیده و انتقال پساب‌های این شهر به فولاد مبارکه نیز میسر شده است.

مدیر اجرای پروژه‌های انرژی و سیالات شرکت فولادمبارکه اصفهان گفت: جمع‌آوری، تصفیه و بازچرخانی پساب‌های شهری و استفاده از آن‌ها در چرخۀ صنعت، کمک شایانی به بهینه‌سازی محیط‌زیست و تأمین آب مورد نیاز شرکت فولاد مبارکه و در نهایت کاهش برداشت آب خام از رودخانه خواهد کرد.وی همچنین در خصوص مشخصات فنی این پمپاژخانه، گفت: این پروژه در مساحتی حدود ۱۵۰۰ مترمربع و با هزینه‌ای بالغ ‌بر ۲۵۰ میلیارد ریال احداث شده است. در ساخت این ایستگاه پمپاژ از حداکثر توان شرکت‌های داخلی به‌عنوان سازندگان تجهیزات از جمله پمپ، کابل، تابلو برق، جرثقیل و ... استفاده شده است.

استکی خاطرنشان کرد: این پروژه در حال حاضر تمام مراحل پیش راه‌اندازی و تست‌های مربوط به خط را طی کرده و در حال بهره‌برداری و انتقال پساب‌های این شهر به فولاد مبارکه است؛ ضمن اینکه با راه‌اندازی این پروژه امکان ارسال کامل پساب‌های شهرستان‌های مبارکه و لنجان نیز  میسر شده است.

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک سینا بانک تجارت بانک صادرات ایران فولاد خراسان بیمه ملت موسسه ملل بانک ملی
پربیننده‌ترین
آخرین خبرها